Fysiotherapie in Haarlem

Fysiotherapie in Haarlem bij een praktijk waar u in goede handen bent. Dat is wat Fysiotherapie Witteman in Haarlem u te bieden heeft. De praktijk biedt een brede toepassing van behandelingen, zodat u voor allerlei soorten lichamelijke klachten bij ons terecht kunt. De praktijk is modern ingericht en straalt een welkome sfeer uit. De wachtruimte is gezellig ingericht, zodat de eventuele wachttijd als plezierig wordt ervaren. Bovendien bieden wij naast een behandelkamer eveneens een fitnessruimte en speciale behandelruimte voor kinderen om hen zich ook op hun gemak te laten voelen. Voor fysiotherapie in Haarlem bent u bij ons dan ook aan het juiste adres.

Reguliere en specifieke behandelingen

Fysiotherapie in Haarlem wordt in onze praktijk op de reguliere manier uitgeoefend, maar daarnaast zijn er specifieke behandelingen waarin wij gespecialiseerd zijn. Marjon Witteman van Kinderfysiotherapie Witteman heeft bijvoorbeeld een specialisatie in de richting van kinderfysiotherapie. De jarenlange ervaring zorg ervoor dat elk kind in de leeftijd van 0 tot 18 jaar de juiste behandeling krijgt en met succes afsluit. Naast fysiotherapie in Haarlem voor kinderen en volwassenen is het ook mogelijk om voor speciale behandelingen in aanmerking te komen. Het gaat dan bijvoorbeeld om de toepassing van dry needling, maar ook om medische trainingstherapie, manuele therapie en sensorische integratie. De verschillende behandelingen worden per specialisatie uitgebreid toegelicht op de website.

  • Sensorische integratie
  • Kinderfysiotherapie
  • Reguliere fysiotherapie
  • Medische trainingstherapie
  • Manuele therapie
  • Dry needling

Praktijkruimte en revalidatieruimte

Indien u kiest voor fysiotherapie in Haarlem in onze praktijk komt u terecht in een modern vormgegeven omgeving in Haarlem-Noord. Onze praktijk is gevestigd in de Plantenwijk aan de Hoeufftstraat 2 en is prima bereikbaar met zowel de auto, openbaar vervoer en fiets. Er is in de directe omgeving gratis parkeergelegenheid beschikbaar. Voor de toepassing van fysiotherapie in Haarlem staan diverse behandelruimtes tot de beschikking. In de revalidatieruimte staan bijvoorbeeld verschillende trainingstoestellen opgesteld en voor regulier fysiotherapie is er een aparte behandelruimte voor kinderen en volwassenen. U hoeft geen verwijzing van de huisarts te hebben voor fysiotherapie in Haarlem in onze praktijk. U kunt bellen voor een afspraak naar 023-5270768. Of het contactformulier invullen.