Fysiotherapie Haarlem

fysiotherapie witteman in haarlemFysiotherapie in Haarlem helpt om de beweging en functie te herstellen wanneer je wordt getroffen door een blessure, ziekte of handicap. Het kan ook helpen om het risico op letsel of ziekte in de toekomst te verkleinen.

Wanneer kan ik langskomen?

Overweeg fysiotherapie in Haarlem als u een blessure heeft, of chronische pijn die uw dagelijkse functioneren beïnvloedt. Een arts kan u doorverwijzen naar fysiotherapie na een operatie, zoals een heupvervanging, of een gebeurtenis zoals een hartaanval of beroerte.


Afspraak maken? Bel 023 527 0768 (ma-vr 08:00-18:00)


Dekking behandelingen vanuit uw zorgverzekering

Als u van plan bent een ziektekostenverzekering te gebruiken om de kosten van fysiotherapie te dekken, vergeet dan niet om de website van uw verzekeringsmaatschappij te bezoeken om er zeker van te zijn dat de fysiotherapeut gedekt is.

Als de fysiotherapeut niet onder de dekking van die verzekeringsmaatschappij valt, kunt u geen gebruik maken van uw uitkering en moet u de volledige kosten van de behandeling betalen.

Waarmee wij u kunnen helpen

Bart Witteman richt zich zowel op preventie als op revalidatie. De behandeling kan betrekking hebben op problemen die worden veroorzaakt door letsel, ziekte of handicap.

Hier zijn enkele voorbeelden:Bar_witteman_afbeelding

 • Nek- en rugpijn veroorzaakt door problemen in de spieren en het skelet
 • Problemen in de botten, gewrichten, spieren en ligamenten, zoals artritis en de nawerkingen van amputatie
 • Longproblemen zoals astma
 • Invaliditeit als gevolg van hartproblemen
 • Bekkenproblemen, zoals blaas- en darmproblemen die verband houden met de bevalling
 • Verlies van mobiliteit door trauma aan de hersenen of wervelkolom, of door ziekten zoals de ziekte van Parkinson en multiple sclerose
 • Vermoeidheid, pijn, zwelling, stijfheid en verlies van spierkracht, bijvoorbeeld tijdens kankerbehandeling of palliatieve zorg

Wat kan ik verwachten bij fysiotherapie?

Fysiotherapie in Haarlem gaat als volgt

 • Uw sessie zal uniek zijn, omdat het allemaal om u en uw specifieke behoeften gaat. In het algemeen gebeurt dit als volgt:
 • De fysiotherapeut leert over uw medische geschiedenis
 • De fysiotherapeut beoordeelt en diagnosticeert uw aandoening
 • U krijgt een behandelplan waarin u doelen stelt
 • U krijgt een reeks oefeningen en alle benodigde hulpmiddelen voorgeschreven

Fysiotherapie in Haarlem bij een praktijk waar u in goede handen bent. Dat is wat Fysiotherapie Witteman in Haarlem u te bieden heeft. De praktijk biedt een brede toepassing van behandelingen, zodat u voor allerlei soorten lichamelijke klachten bij ons terecht kunt. De praktijk is modern ingericht en straalt een welkome sfeer uit. De wachtruimte is gezellig ingericht, zodat de eventuele wachttijd als plezierig wordt ervaren. Bovendien bieden wij naast een behandelkamer eveneens een fitnessruimte en speciale behandelruimte voor kinderen om hen zich ook op hun gemak te laten voelen. Voor fysiotherapie in Haarlem bent u bij ons dan ook aan het juiste adres.

Reguliere en specifieke behandelingen

Fysiotherapie in Haarlem wordt in onze praktijk op de reguliere manier uitgeoefend, maar daarnaast zijn er specifieke behandelingen waarin wij gespecialiseerd zijn. Marjon Witteman van Kinderfysiotherapie Witteman heeft bijvoorbeeld een specialisatie in de richting van kinderfysiotherapie. De jarenlange ervaring zorg ervoor dat elk kind in de leeftijd van 0 tot 18 jaar de juiste behandeling krijgt en met succes afsluit. In de speciale grote kindvriendelijke behandelruimte is uw kind al snel op zijn/haar gemak.

Naast fysiotherapie in Haarlem voor kinderen en volwassenen is het ook mogelijk om voor speciale behandelingen in aanmerking te komen. Het gaat dan bijvoorbeeld om de toepassing van dry needling, maar ook om medische trainingstherapie, manuele therapie en sensorische integratie. De verschillende behandelingen worden per specialisatie uitgebreid toegelicht op de website.

 • Sensorische integratie
 • Kinderfysiotherapie
 • Reguliere fysiotherapie
 • Medische trainingstherapie
 • Manuele therapie
 • Dry needling

Praktijkruimte en revalidatieruimte in Haarlem

Indien u kiest voor fysiotherapie in Haarlem in onze praktijk komt u terecht in een modern vormgegeven omgeving in Haarlem-Noord. Onze praktijk is gevestigd in de Plantenwijk aan de Hoeufftstraat 2 en is prima bereikbaar met zowel de auto, openbaar vervoer en fiets. Er is in de directe omgeving gratis parkeergelegenheid beschikbaar. Voor de toepassing van fysiotherapie in Haarlem staan diverse behandelruimtes tot de beschikking. In de revalidatieruimte staan bijvoorbeeld verschillende trainingstoestellen opgesteld en voor regulier fysiotherapie is er een aparte behandelruimte voor kinderen en volwassenen. U hoeft geen verwijzing van de huisarts te hebben voor fysiotherapie in Haarlem in onze praktijk. U kunt bellen voor een afspraak naar 023-5270768. Of het contactformulier invullen.