Fysio in Haarlem

Fysio in Haarlem in een moderne praktijk is onderdeel van de reguliere behandelingen van Fysiotherapie Witteman. U komt in onze praktijk in de Planetenbuurt in Haarlem Noord met brede ingang binnen en kunt plaatsnemen in de gezellig ingerichte wachtruimte. De sfeer is gastvrij en gemoedelijk zodat klein en groot zich snel op hun gemakkelijk voelen. Fysio in Haarlem is in onze praktijk namelijk ook gericht op kinderen in de leeftijd van 0 tot 18 jaar. Dat is de specialisatie van Marjon Witteman. Zo voeren wij eveneens andere specialisaties uit naast de reguliere fysio in Haarlem.

Fysio in Haarlem en andere specialisaties

Fysio in Haarlem wordt in onze praktijk al meer dan 15 jaar als behandeling uitgevoerd en recent zijn er moderniseringen doorgevoerd. Hierdoor is er sprake van een frisse praktijk met een moderne uitstraling en zijn er diverse behandelruimtes beschikbaar. Naast een algemene behandelruimte voor fysio, manuele therapie en dry needling is er sprake van specifieke behandelruimtes. Bijvoorbeeld als er sprake is van kinderfysio of sensorische integratie. Deze behandeling wordt door Marjon gegeven in een grote en lichte ruimte met veel verschillende materialen die als hulpmiddel dienen. Zo is er ook een fitnessruimte/revalidatieruimte die onder meer geschikt is voor het trainen als er sprake is van een medische trainingstherapie. Onze uitgebreide praktijk voor gespecialiseerde behandelingen en fysio in Haarlem vormt de ideale basis om een brede range aan lichamelijke klachten te verhelpen.

  • Fysio
  • Kinderfysio
  • Sensorische integratie
  • Dry needling
  • Manuele therapie
  • Trainingstherapie (medisch)

Intake fysiotherapie met of zonder verwijzing

De intake voor fysio in Haarlem is in onze praktijk beschikbaar met een verwijzing van een huisarts of specialist, maar ook zonder verwijzing. U kunt voor een intake direct een afspraak maken. Dat kan telefonisch via 023-5270768. Het is eveneens mogelijk om het contactformulier in te vullen en contact op te nemen of een vraag te stellen. Onze praktijk voor fysio in Haarlem is alleen op afspraak te bezoeken en is van maandag tot en met vrijdag vanaf 08.00 uur tot 18.00 uur geopend. De praktijk Fysiotherapie Witteman en Kinderfysiotherapie Witteman is gevestigd aan de Hoeufftstraat 2 in Haarlem Noord. Er is gratis parkeergelegenheid in de buurt.