Fysiotherapie Haarlem Noord

Het is prettig als u voor fysiotherapie in Haarlem Noord terecht kunt als u in deze omgeving woonachtig bent. Een behandeling in de praktijk neemt uiteraard al tijd in beslag en met een bezoek aan een praktijk voor fysiotherapie in Haarlem Noord is de reistijd in elk geval beperkt. Fysiotherapie Witteman is een gemoedelijke praktijk met een gastvrije sfeer die gevestigd is in de Planetenbuurt. Ideaal dus om uw behandeling te ondergaan als u in deze wijk woont of in de directe omgeving ervan. Ook voor kinderfysiotherapie kunt u onze praktijk bezoeken. Marjon Witteman heeft zich in de behandeling van kinderen gespecialiseerd en er is voor kinderen van 0 tot 18 jaar een speciale behandelruimte beschikbaar.

Fysiotherapie en specialisaties in Haarlem Noord

Fysiotherapie in Haarlem Noord is een onderdeel van onze reguliere behandelingen. Onze praktijk in de Planetenbuurt voert echter eveneens specialistische behandelingen uit. Wij bedienen dan ook een brede doelgroep met lichamelijke klachten die met fysiotherapie of met een specialistische behandeling worden verholpen.

Kinderfysiotherapie

De specialistische behandelingen hebben onder meer betrekking tot kinderfysiotherapie en sensorische integratie. Kinderen worden behandeld in een lichte en ruime behandelruimte waar een grote diversiteit en hoeveelheid materialen aanwezig is.

Specialist in Manuele Therapie

Daarnaast kunt u onze praktijk voor fysiotherapie in Haarlem Noord bezoeken voor manuele therapie, dry needling en medische trainingstherapie. Voor de verschillende behandelingen hebben wij een diversiteit aan behandelruimtes beschikbaar. Daarnaast is er een algemene behandelkamer en een speciale fitnessruimte. In de gezellige ingerichte wachtkamer kunt u wachten tot u opgeroepen wordt voor de behandeling.

  • Gezellig ingerichte wachtkamer
  • Kinderfysiotherapieruimte
  • Algemene behandelkamer
  • Fitnessruimte

Gemakkelijk bereikbaar en gratis parkeergelegenheid

Onze praktijk voor fysiotherapie in Haarlem Noord is gemakkelijk bereikbaar. Als u met de auto komt, kunt u deze in de directe omgeving gratis parkeren. De bereikbaarheid met het openbaar vervoer is eveneens prima en u kunt uiteraard ook met de fiets of te voet komen als u in de Planetenbuurt woont. U kunt met of zonder een verwijzing van de huisarts of specialist terecht bij Fysiotherapie Witteman in Haarlem Noord. Het is mogelijk om telefonisch een afspraak voor een intake te maken via 023-5270768. Of u vult het contactformulier in. Onze praktijk voor fysiotherapie in Haarlem-Noord is gevestigd aan de Hoeufttstraat 2.